Başkan Çelik'ten İmranlı Ziyareti

İmranlı Kaymakamı Hüseyin Çankerten'e, İmranlı Belediye Başkanı Özkan Demir'e ve İmranlı İlçe Tarım Kredi Kooperatif Müdürlüğüne Atanan Zaralı Hemşehrimiz Hüseyin Kaya'ya ziyaret.
📌Kaymakamımız Meriç Dinçer ve Belediye Başkanımız Fatih Çelik, İmranlı ziyaretleri kapsamında, İmranlı Kaymakamı Hüseyin Çamkerteni ve İmranlı Belediye Başkanı Özkan Demir'i ziyaret etti.
Akabinde, İmranlı İlçe Tarım Kredi Kooperatif Müdürlüğüne atanan Zaralı hemşehrimiz Hüseyin Kaya'yı da ziyaret ederek,
hayırlı olsun

dileklerinde bulundu.
Kaymakam Dinçer ve Başkan Çelik, ilgi ve alakalarından ötürü İmranlı Kaymakamı Hüseyin Çamkerten'e, İmranlı Belediye Başkanı Özkan Demir'e ve İmranlı İlçe Tarım Kredi Kooperatif Müdürü hemşehrimiz Hüseyin Kaya'ya teşekkür etti.