Başkan Çelik'ten Karşıyaka Mahallesine Ziyaret

Belediye Başkanımız Fatih Çelik, mahalle muhtarlarımızdan Mustafa Erkan ile birlikte, Karşıyaka mahallesini ziyaret etti. Mahalle ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek kendisine yöneltilen öneri ve talepleri yerinde dinledi.

Hafta sonu mesaisini, Karşıyaka mahallesinde vatandaşları ziyaret ederek geçiren Çelik, tüm mahalleyi gezerek sorunları yerinde tesbit etti. Mahallede bulunan çocuklarımızla da sohbet eden Çelik, çocuklara hediye dağıttı.

“Hemşehrilerimiz ile her fırsatta bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Allah’ın izniyle tüm mahallelerimizde Belediye olarak elimizden geldiğince, gücümüz yettikçe önemli çalışmalara imza atacağız" diyen Başkan Çelik, mahalle ziyaretlerinin devam edeceğini belirtti.