Belediye Başkanımız Fatih Çelik 18 Mart Çanakke Zaferi'nin 106. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınladı.

18 Mart Çanakkale Zaferi, milletimizin iradesinin, inancının, azminin, bağımsızlık mücadelesinin, kahramanlık ve fedakârlığının göstergesi olmakla birlikte, asla esaret altına alınamayacağının ilanı ve tarihe yazılmış eşsiz bir kahramanlık örneğidir.
Üzerinde yaşadığımız topraklar; vatan ve bayrak sevgisiyle hiçbir fedakârlıktan çekinmeyen, korkusuzca şehitlik ve gazilik mertebelerine erişen büyük kahramanlarımızın, bizlere en kıymetli armağanı ve emanetidir. Bu vatana sahip çıkmak ve daha da kalkındırarak ileriye götürmek boynumuzun borcudur. Tarihte eşine az rastlanır bir kahramanlıkla canlarını feda eden "Çanakkale Şehitleri" asla unutulmayacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle 18 Mart Çanakkale Zaferi ve şehitleri anma gününün 106. yıl dönümünü yürekten kutluyor, başta Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Ruhları şâd olsun.