Belediye Başkanımız Fatih Çelik, 3 Mayıs Türkçülük Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Çelik, "Türk Milleti; örf ve adetlerimizin, değerlerimizin gelişmesi ve gelecek kuşaklara intikali için üzerine düşen her türlü görev ve sorumluluğu büyük bir onur ve gururla yerine getirmiştir ve getirmeye de devam etmektedir. Türk Milliyetçileri sağ ve var olduğu sürece bu vatan bölünmeyecek! Bu mücadele bitmeyecek! Allah’ın izniyle bu bayrak gönderden inmeyecek ve bu dava sonsuza dek yaşayacak, yaşatılacaktır.
Bizler Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim yaratılışımda fevkalade olan bir şey varsa, Türk olarak dünyaya gelmemdir" ve merhum Alparslan Türkeş'in "Türk ne kadar kuvvetlenirse, Müslüman da o kadar kuvvet kazanır. Tarih bunu ispatıdır." sözlerini kendimize ilke edindik.
Bu duygu ve düşüncelerle Türk Milletini sevmek, yüceltmek ülküsünü yaşayan, yaşatmaya çalışan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve merhum Alparslan Türkeş başta olmak üzere, Türk milletine gönül vererek yolumuzu aydınlatan bütün milliyetçi kahramanları rahmet ve minnetle anıyor; büyük Türk milletinin 3 Mayıs Türkçülük Günü’nü kutluyorum.” Ne Mutlu Türk’üm Diyene!” dedi.