Hafta Sonu Sokağa Çıkma Kısıtlamalarını Fırsat Bilen Zara Belediyesi Kolları Sıvadı

Korona virüs salgını sebebiyle uygulanan iki günlük sokağa çıkma kısıtlamalarını fırsat bilen Zara Belediyesi, insan ve araç trafiğinin boşaldığı cadde ve sokaklarda detaylı temizlik çalışmaları başlattı.
Zara Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından, Çarşı merkezi, Varinli caddesi, toplu yaşam alanları ve İlçemizin birçok noktasında yıkama, mıntıka ve dezenfektan çalışmaları gerçekleştirildi.
Virüsün yayılmasında önleyici tedbirlerin başında bireysel hijyen gelirken, Belediye Başkanlığımız sokak ve cadde temizliğinde çalışmalarını en üst seviyeye çıkardı.