İlçemiz Genelinde Yol Yapım Çalışmalarımız Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Şehir merkezinde yapılan kilitli parke taşı yol ve kaldırım çalışmalarımızın yanı sıra, Ahmet Başyurt mahallemizde de çalışmalarımız devam ediyor.
Ahmet Başyurt mahallesi Ocak sokak ve Afet evleri bölgesindeki Nejdet Karakepek caddesi, 25. ve 46. sokaklarımızdaki stabilize yollarımızda kış ayları öncesi düzenleme çalışmaları yapılıyor.
Hemşehrilerimizin çilesi haline gelen, kış aylarında çamur, yaz aylarında ise oluşan toz nedeniyle hayat kalitesini ve ulaşımı kısıtlayan stabilize yollarımızda düzenleme çalışmalarımız devam ediyor. Elverişsiz hale gelen yollarımıza çıkma asfalt malzemesi serilerek silindir aracı ile sağlamlaştırılıyor. Çalışmalar neticesinde toz ve çamur derdi ortadan kaldırılıyor.
İlçemiz genelinde hemşehrilerimizin yaz, kış ulaşım sıkıntısı çekmemeleri için çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir.
Fatih Çelik / Zara Belediye Başkanı