Haber Detayı

MHP Sivas Milletvekili Ahmet Öztürek, Belediye Başkanımız Fatih Çelik'in İftar Davetine İcabet Etti

MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, Belediye Başkanımız Fatih Çelik'i makamında ziyaret etti. Çelik, istişare sonrası MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin ve Milletveki Ahmet Özyürek'in resimlerinden oluşan, el sanatı özel yapım hediyesini Milletvekilimize takdim etti. Akabinde hep birlikte iftar programına geçildi.
Başkan Çelik'in hazırlatmış olduğu iftar programına, MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, MHP Sivas İl Başkanı Özkan Turan Navruz, MHP Zara İlçe Başkanı Erdem Yiğit, İl Genel Meclis Üyemiz Hakan Eser, Belediye Meclis üyelerimiz, Ziraat Odası Başkanı Zeki Şimşek, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vahap Şenel, Köy ve Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı Osman Öncü, Şöförler Odası Başkanı Birkan Demir, Mahalle muhtarlarımız katılım sağladı.
İftar öncesi, içerisinde bulunduğu birliktelikten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özyürek, Zara için Ankara'ya sık sık giderek, hazırlatmış olduğu projelerin hayata geçirilmesi için mücadele eden ve en çalışkan Belediye Başkanları içerisinde bulunduğunu ifade ederek, Belediye Başkanımıza çalışkanlığından ötürü teşekkür etti.
İftar yemeği sonrası Kıraathaneleri, İlçe esnafımızı ve Emniyet Müdürlüğümüzü ziyaret eden Milletvekilimiz, vatandaşlarımız ve emniyet personeli ile sohbet etti.
Ahmet Özyürek, nazik hediyesi ile birlik ve beraberliği temsil ederek sıcak bir aile ortamında oluşan iftar programından ötürü, Belediye Başkanımız Fatih Çelik'e teşekkür etti.

Habere Ait Fotoğraflar

Sosyal Medyada Paylaş: