Ramazan Ayı Sosyal Yardım Paketleri

Zara Belediyesi olarak Ramazan ayında, ihtiyaç sahibi vatandaşlara el uzatmaya gayret gösterdik. İmkanlarımız doğrultusunda, 450 hane sahibinin, bir nebze de olsa yüzünü güldürmeye çalıştık. Yardım kolileri, ihtiyaç sahipleri ile birlikte, korona virüs salgınına önlem amaçlı, çalıştıkları yerler kapanan vatandaşlarımıza da dağıtıldı. Ramazan ayı yardım paketleri ihtiyaç sahibi 450 haneye ulaştırıldı.

Amacımız, Ramazan ayında sosyal belediyecilik anlayışıyla paylaşarak, dayanışma içerisinde olmaktır. Çorbalarında bir nebze de katkımız oluyorsa ne mutlu bize. Bütün vatandaşlarımızın aileleriyle birlikte huzurlu bir Ramazan ayı geçirmelerini temenni ediyorum.

Etkinliğimize destek veren, iş adamı hemşehrilerimiz Abdullah ve Erol Polat başta olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Fatih Çelik / Zara Belediye Başkanı