📌Zara Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Belediye Kongre ve konferans salonunda düzenlenen imza töreninde konuşan Belediye Başkanı Fatih Çelik, “Göreve geldiğimizde personellerimizin maaş alacakları, ikramiyeler ve birçok alacağınız vardı. Öncelikle hedefimiz bu alacakları bir düzenli hale getirmekti, getirdik çok şükür. Ondan sonra sizin alnınızın terinin kurumadan ve hakkınız ne ise bu hakkınızı size nasıl verebilirizin mücadelesi içerisine girdik. Çok şükür tüm personellerimizin alacakları kalmamıştır.
Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Vekili Halil Özdemir, Sivas Şube Başkanı Nihat Şimşek ise konuşmasında çok olumlu bir süreç geçirdiklerini, çalışanların haklarını koruyan bir iyileştirme yapıldığını ifade ederek, 5 yıllık sürede Belediye Başkanı Fatih Çelik’in işçilerin hakkını gözettiğini, uyumlu çalışmalar geçirdiklerini ifade ederek teşekkür etti.
Tören sonrası Belediye personelimiz gerçekleştirilen zam oranından dolayı Başkan Çelik’e teşekkürlerini iletti.