Zara Eğrilce Programı Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı

Zara İlçe Kaymakamlığımız, Belediyemiz ve Yeşil Zara Gönüllüleri tarafından, Zara Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen eğrilce programı, vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi gördü.
Türkülerin, manilerin ve şarkıların söylendiği şenklikte, hemşehrilerimiz tarafından birbirinden güzel halaylar çekildi. Mani ve şarkı söyleyen katılımcılara hediyeler takdim edildi.
Programda açılış konuşması yapan Çelik, birlik ve beraberlik mesajları vererek, organizasyonun hazırlanmasında emeği geçen herkese katkılarından ve emeklerinden ötürü teşekkür etti. Çelik, Yeşil Zara Gönüllüleri Dernek üyeleri ile yapmış olduğu istişare sonrası, Haziran ayında da açık havada güzel bir şenlik yapacaklarının müjdesini verdi.