Ziraat Odası Başkanı Zeki Şimşek'den Belediye Başkanı Fatih Çelik’i ziyaret.

Ziraat Odası Başkanı Zeki Şimşek, yönetim kurulu birlikteliğinde Belediye Başkanı Fatih Çelik’i ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonucunda mazbatasını alarak görevine başlayan Belediye Başkanı Fatih Çelik’i makamında oda yönetim kurulu üyeleri birlikteliğinde ziyaret eden Şimşek, “Her zaman olduğu gibi bir seçim sürecini daha Zara’mız kendine yakışır bir biçimde geride bıraktı. İlçemiz için en güzel hizmetleri yapabilmek adına gerçekleştireceğiniz üstün gayretlerinizde başarılar diliyorum” dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Fatih Çelik ise, “Başarılı bir seçim süreci sonunda şahsıma tevdi edilen görevi layıkıyla yapabilmek için gecemizi gündüzümüze katacağız. Gerçekleştireceğimiz çalışmalarımızda Ziraat Odası ile birlikte müşterek hareket edeceğiz. İstişareler doğrultusunda ilçemizi birlikte yöneteceğiz” diye konuştu.